Landing Page

Αισθάνεσαι αβέβαιος για το πού και πώς να επενδύσεις τα χρήματα σου; Είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε

Με τη δύναμη της μεγάλης μας εμπειρίας, είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε στο συναρπαστικό κόσμο των επενδύσεων. Δεν είσαι μόνος σε αυτό το ταξίδι, εμείς θα σε βοηθήσουμε να αποκομίσεις τη μέγιστη απόδοση από τις επενδύσεις σου με στρατηγικές που είναι ειδικά διαμορφωμένες για τις δικές σου ανάγκες.

Είμαι σίγουρος ότι αναρωτήθηκες αν η επενδυτική στρατηγική σου είναι σωστή και αποτελεσματική.

  • Έχεις απορρίψει εκατοντάδες σελίδες με στρατηγικές επενδύσεων από άλλους ‘δασκάλους‘ που δε σου παρέχουν αυτό που χρειάζεσαι;
  • Έχεις προσπαθήσει να αναλύσεις και να εφαρμόσεις κάθε δυνατή τακτική, αλλά ακόμα νιώθεις ότι κάτι σου λείπει;
  • Απορείς αν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις ή είσαι απλώς εκτεθειμένος σε λανθασμένη πληροφόρηση;
  • Αναρωτιέσαι ποτέ γιατί κάθε στρατηγική που ακολουθείς αποτυγχάνει;
  • Γιατί αυτά που φαίνονται τόσο απλά στη θεωρία γίνονται τόσο δύσκολα στην πράξη;
  • Γιατί, παρά τις ώρες που έχεις ξοδέψει σε καταρτισμένα σεμινάρια και εκατοντάδες σελίδες βιβλίων, τα χρήματά σου εξακολουθούν να εξατμίζονται;
  • Το trading δεν έπρεπε να ήταν μια επιτυχημένη περιπέτεια;

Αλλά μέχρι τώρα, όλο αυτό έχει γίνει μια άσκοπη αναζήτηση, γεμάτη αποτυχίες και απογοήτευση.

Αν έχεις αυτές τις απορίες, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Ποιοι είμαστε εμείς;

Εμείς είμαστε η Value Invest. Η αποστολή μας είναι να αλλάξουμε το παιχνίδι. Με έμπνευση και καινοτομία, προσφέρουμε προσβάσιμες, αποδοτικές και προσαρμοσμένες στρατηγικές για όλους. Μικροί ή μεγάλοι, συντηρητικοί ή επιθετικοί, έχουμε ένα χαρτοφυλάκιο που προσφέρει ιδέες και προοπτικές που μπορούν να αναστρέψουν την πορεία σου.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τους έμπειρους επενδυτές πιο αποτελεσματικούς, να βοηθήσουμε τους νέους traders να αποκτήσουν την επιθυμητή εμπειρία και να δώσουμε στους απασχολημένους επενδυτές την ευκαιρία να πετύχουν χωρίς να ξοδεύουν πολύ χρόνο.

Με την ομάδα της Value Invest, μπορείς να αναμένεις θετικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από την κατάσταση της αγοράς.

Landing Page

Μην χάσεις την ευκαιρία! Εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε στον κόσμο των επενδύσεων και να σε βοηθήσουμε να κάνεις τα χρήματα σου να εργάζονται για εσένα!

Συνδέσου με την επιτυχία στον κόσμο των επενδύσεων!

Επένδυσε με εμπιστοσύνη και επιτυχία!

 Κάνε κλικ για να εγγραφείς τώρα:

Όταν οι αριθμοί μιλάνε απο μόνοι τους

Με τη Value Invest, έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και να συνδυάσετε τις επιτυχημένες επενδυτικές στρατηγικές με τις ανάγκες και τους στόχους σας. Επιδιώκουμε συνεχώς την απόδοση και την επιτυχία στις επενδύσεις μας, και αυτό αποτελεί τη βάση για την παροχή σας αξιόπιστων επενδυτικών συμβουλών.

Με τη συνεργασία μας, μπορείτε να αναμένετε εξαιρετικές επιδόσεις και επιτυχημένες επενδύσεις.

Landing Page
Landing Page

Μη χάσεις την ευκαιρία! Εγγράψου ΔΩΡΕΑΝ στο newsletter μας για ενημερώση και γίνε συνδρομητής. Απόκτησε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο επενδυτικών συμβουλών, ενημερώσεις και προτάσεις με την υπογραφή των ειδικών μας.

Επένδυσε με ασφάλεια, επιτυχία και αποδοτικότητα!

 Κάνε κλικ τώρα για να εγγραφείς δωρεάν:

Αυτή η εικόνα αποτελεί ένα ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο της ικανότητάς μας να επιλέγουμε τις σωστές ευκαιρίες επένδυσης και να παρακολουθούμε τις αγορές με επιμέλεια. Οι επιτυχημένες αποδόσεις που παρουσιάζονται στη φωτογραφία αποδεικνύουν ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους επενδυτικούς σας στόχους.

Landing Page

Με την Value Invest, θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία και την προοπτική μας στις επενδύσεις και τις συναλλαγές. Επικεντρωνόμαστε στην εκμετάλλευση των αναπτυξιακών κινήσεων και των αξιόπιστων τεχνικών αναλύσεων για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Σε συνεργασία με εμάς, θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση την ανάλυση και την εμπειρία. Είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη των επενδυτικών σας στόχων και θα σας καθοδηγήσουμε στον συναρπαστικό κόσμο του trading και των επενδύσεων.

Οι υπηρεσίες μας

Η Value Invest προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τους επενδυτές. Ανακαλύψτε τον κόσμο των επενδύσεων με την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας. Είτε επιθυμείτε εξατομικευμένο επενδυτικό πορτφόλιο, μακροπρόθεσμες επενδυτικές λύσεις, είτε προσωπικό coaching, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας. Εμπιστευθείτε την Value Invest για τις επενδύσεις σας και αποκτήστε την αυτοπεποίθηση και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να επιτύχετε στον κόσμο των επενδύσεων.

Τι ακριβώς προσφέρετε;+

Προσφέρουμε την παρακολούθηση των σημάτων των συναλλαγών μας, καθώς και την εξέλιξη στα χαρτοφυλάκια μας, Long Term Portfolio & Trading Portfolio, τα οποία μπορείτε να αντιγράψετε 1 προς 1.

Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνω για την παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου;+

Είναι μικρή η απαίτηση χρόνου παρακολούθησης των χαρτοφυλακίων μας. Δείχνουμε μόνο μακροπρόθεσμες στρατηγικές που δεν χρειάζονται περισσότερο από μία ώρα το μήνα στο Long Term Portfolio και λιγότερο από μία ώρα την εβδομάδα στο Trading Portfolio. Γνωρίζουμε ότι ελάχιστοι επενδυτές θέλουν να κάθονται μπροστά στον υπολογιστή με τις ώρες.

Είμαι αρχάριος, έχει νόημα το Trading Portfolio για μένα;+

Ναι. Με το Trading Portfolio, θέλουμε να σας δείξουμε πως διαχειριζόμαστε τα δικά μας κεφάλαια και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις γνώσεις και την εμπειρία μας.Δείχνουμε μόνο μακροπρόθεσμες στρατηγικές που δεν χρειάζονται περισσότερο από μία ώρα το μήνα στο Long Term Portfolio και λιγότερο από μία ώρα την εβδομάδα στο Trading Portfolio. Γνωρίζουμε ότι ελάχιστοι επενδυτές θέλουν να κάθονται μπροστά στον υπολογιστή με τις ώρες.

Είμαι Trader εδώ και χρόνια, γιατί να γίνω συνδρομητής σας;+

Πάντα υπάρχει κάτι καινούριο που μπορεί να μάθει ένας Trader. Εάν έχετε ήδη ένα επιτυχημένο σύστημα στο trading, τότε το Trading Portfolio μπορεί να συμπληρώσει την στρατηγική σας. Εδώ εντοπίζουμε τις μεσοπρόθεσμες trading ευκαιρίες για εμάς, και σας δείχνουμε τις δικές μας αναλύσεις της αγοράς.

Ανανεώνεται αυτόματα η συνδρομή;+

Όχι. Μετά τη λήξη της συνδρομής που επιλέξατε, θα πρέπει εκ νέου να ανανεώσετε το πακέτο της επιλογής σας.

Μπορώ να κάνω απευθείας ερωτήσεις στον Γιάννη Λαμπρίδη;+

Βεβαίως και μπορείτε να στείλετε email στον Γιάννη Λαμπρίδη σχετικά με το χαρτοφυλάκιο του, τις εντολές του ή τις αναλύσεις του. Μοιράζετε μαζί σας τις προσωπικές του απόψεις.

Μπορείτε να προτείνετε έναν Broker;+

Οι επιλογές είναι πολλές, Interactive Brokers (IB), Lynx Broker, Smartbroker, Forex.com, Flatex, DEGIRO, καθώς και χρηματιστηριακές τραπεζών. Για το Trading Portfolio είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε κάποιον Broker και να ανοίξετε ένα trading λογαριασμό.