Όροι Χρήσης

Γενικά

Η εταιρεία Value Invest (εφεξής “εταιρεία”) εδρεύει στις Κρηνίδες Καβάλας. Η πλοήγηση στο site www.value-invest.gr αποτελεί δέσμευση και υποχρεωτική αποδοχή των όρων χρήσης για τον κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας, όροι οι οποίοι κατά καιρούς ενδέχεται να τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση.

Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου που υπάρχει στην ιστοσελίδα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Value Invest και προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες και χρήστες συνδρομητές να το χρησιμοποιούν. Επιτρέπεται η αντιγραφή κειμένων, η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, εάν αφορά το δωρεάν περιεχόμενο με την προϋπόθεση ότι υπάρχει αναφορά στην πηγή. Περιεχόμενο που προέρχεται μετά την αγορά συνδρομής, είναι αυστηρά για προσωπική χρήση και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή αναφορά σε αυτό. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, συνιστά παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

Αποποίηση ευθύνης για το περιεχόμενο

Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση της εταιρείας για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Γενικότερα μέσα στον ιστότοπο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, ειδήσεις και άρθρα οικονομικού περιεχομένου, αποκλειστικά ενημερωτικού χαρακτήρα, μιας και τα περισσότερα κείμενα αποτελούν προσωπικές απόψεις των αρθρογράφων. Γι αυτό τον λόγο άλλωστε, η Value Invest δεν εγγυάται στους επισκέπτες της για την εγκυρότητα των πληροφοριών, των εκτιμήσεων και των ειδήσεων και σε καμία περίπτωση δε φέρει καμία ευθύνη για τις επιλογές οποιουδήποτε επισκέπτη-αναγνώστη.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσμων που παρέχει και οδηγούν σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Οποιαδήποτε ζημιά προέλθει εξ αιτίας των παραπάνω το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης-χρήστης, αφού περιηγείται σε όλα τα παραπάνω με δική του ευθύνη.

Τεχνικές βλάβες – Παράπονα

Στο site υπάρχουν λειτουργίες, οι οποίες ελέγχονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να υπάρξουν τεχνικά προβλήματα που να επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία του site. Ο δικαιούχος θα προσπαθήσει για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων, αλλά ο επισκέπτης/μέλος δεν έχει τη δυνατότητα να αξιώσει κάτι εναντίον του. Αντιθέτως για οποιοδήποτε παράπονο ή διαφωνία μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας.

Εγγραφή μελών

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα value-invest.gr δεν απαιτεί απαραίτητα την εγγραφή ενός επισκέπτη στο site ως μέλος. Για τη χρήση υπηρεσιών (όπως η παρακολούθηση των χαρτοφυλακίων), είναι απαραίτητη η εγγραφή ως μέλος. Τα στοιχεία που ζητούνται είναι ένα όνομα χρήστη (username), το email, και το ονοματεπώνυμο σας, τα οποία θα πρέπει να είναι αληθή και να ανήκουν αυστηρά σε εσάς και όχι σε κάποιον τρίτο.

Με τη σύναψη της σύμβασης, ο συνδρομητής αποκτά το μη αποκλειστικό, μη μεταβιβάσιμο, μη υπεκχωρήσιμο δικαίωμα, περιορισμένο στη διάρκεια της σύμβασης, να χρησιμοποιεί το φάσμα των υπηρεσιών αποκλειστικά για προσωπική χρήση με τον τρόπο που προσφέρει η Value Invest.

Η εξουσιοδότηση πρόσβασης (όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης) στην προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης περιοχή συνδρομητών δε μεταβιβάζεται και πρέπει να προστατεύεται από πρόσβαση τρίτων.

Συνδρομητικές υπηρεσίες

Στο site παρέχουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε πακέτα συνδρομητικών υπηρεσιών, για παρακολούθηση των χαρτοφυλακίων και των κινήσεων της Value Invest. Πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες έχουν μόνο όσοι χρήστες έχουν αγοράσει τη συνδρομή που τους ενδιαφέρει και έχουν εξοφλήσει πλήρως τις τιμές που αναφέρονται και έχουν οριστεί από εμάς. Οι κινήσεις στα χαρτοφυλάκια μας μέσω συνδρομών αποστέλλονται σε κλειστά κανάλια της υπηρεσίας Telegram ή/και με email.

Απαγορεύεται ρητά η αλλαγή user name στο Telegram χωρίς πρώτα να ενημερωθεί ο δικαιούχος.

Η γκάμα των υπηρεσιών δεν περιλαμβάνει επενδυτικές συμβουλές.

Οι συνδρομητές που προχωρούν σε αγορά συνδρομητικού πακέτου παράλληλα συμφωνούν με τους παραπάνω όρους χρήσης.

Πολιτική Ακυρώσεων

Η Value Invest παρέχει δικαίωμα ακύρωσης της συνδρομής από τον πελάτη και αντίστοιχης επιστροφής χρημάτων, εντός 14 ημερών από την ενεργοποίηση της συνδρομής. Μετά την παρέλευση των 14 ημερών ο πελάτης δεν έχει δικαίωμα ακύρωσης της συνδρομής ή /και επιστροφής των χρημάτων που έχει καταβάλλει.

Προκειμένου να ακυρώσετε τη συνδρομή, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας με μια ξεκάθαρη δήλωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Στην ακύρωση συνδρομής προβλέπεται επιστροφή χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Τα έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Το σύστημα διασύνδεσης πιστωτικών/προπληρωμένων/χρεωστικών καρτών είναι διασυνδεδεμένο με την Τράπεζα Πειραιώς στην πληρωμή της συνδρομής, αλλά δε συνδέεται με την επιστροφή χρημάτων λόγω ακύρωσης.

Οι συνδρομές δεν ανανεώνονται αυτόματα. Θα πρέπει να εγγραφείτε εκ νέου από το site.

Αλλαγή όρων – Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι παραπάνω όροι χρήσης της value-invest.gr, καθώς και οποιαδήποτε μελλοντική τροποποίηση διέπονται από το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε περίπτωση που κάποιος όρος παύσει να ισχύει λόγω νομοθεσίας ή κανονισμού, αυτό δεν επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων όρων. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει τους χρήστες/μέλη του. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε το παρών κείμενο τακτικά για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν τυχόν αλλαγές, ενώ αν πλοηγήστε στο site ή εγγράφεστε ως μέλη σε αυτό και τις υπηρεσίες του, αυτομάτως δηλώνετε ρητά ότι λάβατε γνώση και συμφωνείτε με τους παρόντες όρους. Αν δε συμφωνείτε με κάτι από τα παραπάνω, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της πλατφόρμας.