VALUE INVEST

VALUE INVEST

Value Invest

Λίγα λόγια για την
Value Invest

Το όραμα μας είναι να εμπνεύσουμε κόσμο, μικρούς και μεγάλους, να διαχειρίζονται τα χρήματά τους, μόνοι τους, πιο έξυπνα και πιο αποτελεσματικά.

Ανεξάρτητα με το επενδυτικό προφίλ του καθενός, συντηρητικό ή πιο επιθετικό, τα χαρτοφυλάκια της Value Invest προσφέρουν έμπνευση και νέες προοπτικές.

Στόχος μας είναι οι λιγότερο έμπειροι επενδυτές να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι στο χρηματιστήριο. Καθώς επίσης οι Traders που διαθέτουν περιοριμένο χρόνο για το χρηματιστήριο να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα με το να λαμβάνουν σύντομα και συνοπτικά μηνύματα με αναλύσεις, νέα και επενδυτικές ιδέες.

Τα χαρτοφυλάκια της Value Invest πετυχαίνουν θετική απόδοση ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται η αγορά (ανοδική, στάσιμη ή πτωτική) και ταυτόχρονα διαφοροποιούνται σημαντικά από τη συνολική αγορά με εύστοχες αναλύσεις.

Κι όλα αυτά με την υπογραφή του Money Expert-Trader, Γιάννη Λαμπρίδη.

VALUE INVEST

Θεμέλιο για την
οικονομική επιτυχία

Στις τρέχουσες απαιτητικές εποχές και στις έντονες διακυμάνσεις των κεφαλαιαγορών, είναι σημαντικό να ακολουθηθεί μια επιτυχημένη στρατηγική.

Μόνο οι επενδυτές που ενεργούν ορθολογικά έχουν μακροπρόθεσμη επιτυχία.

VALUE INVEST

Συγκεκριμένες επενδυτικές ιδέες

VALUE INVEST

Τέλεια διασπορά χαρτοφυλακίου

VALUE INVEST

Συνδυασμός θεμελιώδους & τεχνικής ανάλυσης

VALUE INVEST

30+ χρόνια εμπειρίας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές από τον Money Expert Γιάννη Λαμπρίδη

VALUE INVEST

Επικεντρωθείτε σε

Πραγματικές
Μετρήσιμες Αποδόσεις

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις επενδυτικές επιλογές του Money Expert Γιάννη Λαμπρίδη, με 30χρονη εμπειρία στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είχαμε καλά κέρδη μέχρι στιγμής. Αυτό που μου αρέσει στο Long Term Portfolio είναι ότι χρησιμοποιείται αμυντική στρατηγική. Μέχρι τώρα, ήταν δυνατό να αποφευχθούν ζημιές και να πραγματοποιηθούν κέρδη.

VALUE INVEST
Κωνσταντίνος Νίκας
Επιχειρηματίας

Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που βλέπω. Οι συναλλαγές στο χαρτοφυλάκιο είναι όλες κατανοητές. Επίσης μπορώ να πάρω ιδέες για δικές μου κινήσεις.

VALUE INVEST
Ευάγγελος Κετσετσίδης
Επιχειρηματίας

Σε αυτό το σημείο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς. Οι τελευταίες κινήσεις σας ήταν πραγματικά πολύ καλές και κερδοφόρες στο Trading Portfolio μετά την πτώση των περισσότερων αγορών. Συνεχίστε έτσι.

VALUE INVEST
Ιωάννης Ελευθεριάδης
Οικονομολόγος

Είμαι συνδρομητής του Long Term Portfolio. Το βρίσκω πολύ κατατοπιστικό και καλά δομημένο. Νομίζω ότι η στρατηγική είναι πολύ καλή.

VALUE INVEST
Παύλος Σιδηρόπουλος
Επενδυτής